Puuhakampanja
Lapsellista ry aloitti toimintansa 2010 tekemällä työtä syöpää sairastavien lasten hyväksi, mutta 2011 käynnistyi puuhakampanja ja toiminta laajentui koskettamaan kaikkia pitkäaikaissairaita lapsia. Kampanjan tarkoituksena on saada järjestettyä erilaista piristystä ja viriketoimintaa kaikille syystä tai toisesta osastolla potilaina oleville lapsille sairaalajaksojen ajaksi. Ensimmäisen vuoden aikana lahjoituksia tehtiin yliopistollisiin sairaaloihin, nyt kaiken kaikkiaan 13 sairaalaan ympäri Suomea sekä lisäksi lastensuojelun kohteisiin Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin.

Kampanjassamme on kyse konkreettisista tuotteista, joita yritykset ja yksityishenkilöt voivat ostaa ja lahjoittaa kauttamme suoraan lapsille ikiomiksi eri kaupunkien lahjoituskohteissa Suomessa. Lapsellista ry toimittaa puuhapaketit sairaaloihin sekä lastensuojelun kohteisiin 4 kertaa vuodessa. Kohteisiin toimitetaan myös nimilista, jossa on kampanjaan osallistuneiden yritysten ja yksityishenkilöiden nimet. Tukemaan voi toki lähteä myös anonyymisti.

Haluamme tukea suomalaista työtä mm. valitsemalla Lapsellista-tuotteiksi Suomessa valmistettuja tuotteita. Useat kampanjan tuotteet ovat tätä kampanjaa varten valmistettuja, eikä niitä saa mistään muualta. Ne ovat kokonaan kotimaista tuotantoa. Puuhakasseissakin osa tuotteista on kotimaisia.

Lahjoittaessasi lapsille puuhapaketteja, voit tietenkin itse päättää mihin kohteeseen ja kuinka monelle lapselle lorupussit, puuhakassit, palapelit, puuhakirjat ja/tai satukirjat lähetetään. Toimitamme ostamanne tuotteet valittuun kohteeseen, jossa ne jaetaan lapsille ikiomiksi. Osallistuminen on aina kertaluonteinen.

Pitkäaikaissairaiden lasten lisäksi voi tukea huostaanotettuja tai sijoitettuja lapsia. Puuhapaketteja voi kauttamme lahjoittaa suoraan lapsille myös Pienten lasten vastaanottokotiin Turkuun, Kissanmaan perhetukikeskukseen Tampereelle ja Lasten kriisityön ja vastaanoton piirin lapsille Helsingin alueelle.

Puuhakampanja käynnistyi keväällä 2011 ja 09/2017 mennessä jo yli 59 000 lasta on saanut oman puuhapakettinsa.





Pelitietokonekampanja
Puuhakampanjan rinnalle käynnistyi keväällä 2014 pelitietokonekampanja, jonka tarkoituksena on saada lahjoitettua pelitietokokonekokonaisuuksia kohdesairaaloiden lastenosastoille. Yritykset ja yksityishenkilöt voivat ostaa osuuden lahjoitettavasta pelitietokonekokonaisuudesta. Lahjoitettavan koneen mukana toimitetaan sairaaloihin lahjoittajien nimilista, jossa on kyseisen koneen hankintaan osallistuneiden yritysten ja yksityishenkilöiden nimet tai anonyymi lahjoittaja -maininta.

Pelitietokonekokonaisuus sisältää PC-tietokoneen, joka on ominaisuuksiltaan pelaamiseen soveltuva, ison näytön, pelihiiren, pelihiirimaton ja pelinäppäimistön.




Lämmin kiitos kampanjoihin jo osallistuneille!