Puuhakampanja
Lapsellista ry aloitti toimintansa 2010 tekemällä työtä syöpää sairastavien lasten hyväksi, mutta 2011 käynnistyi puuhakampanja ja toiminta laajentui koskettamaan kaikkia pitkäaikaissairaita lapsia. Kampanjan tarkoituksena on saada järjestettyä erilaista piristystä ja viriketoimintaa kaikille syystä tai toisesta osastolla potilaina oleville lapsille sairaalajaksojen ajaksi. Ensimmäisen vuoden aikana lahjoituksia tehtiin yliopistollisiin sairaaloihin, nyt kaiken kaikkiaan 14 sairaalaan ympäri Suomea sekä lisäksi lastensuojelun kohteisiin Turkuun, Tampereelle ja Helsinkiin.

Yritykset ja yksityishenkilöt voivat ostaa ja lahjoittaa puuhapaketteja kauttamme suoraan lapsille ikiomiksi. Lapsellista ry toimittaa puuhapaketit sairaaloihin sekä lastensuojelun kohteisiin 4 kertaa vuodessa. Kohteisiin toimitetaan myös nimilista, jossa on kampanjaan osallistuneiden yritysten ja yksityishenkilöiden nimet. Tukemaan voi toki lähteä myös anonyymisti.

Puuhakampanjan tuotteita löytyy eri ikäisille lapsille. Useat kampanjan tuotteet ovat tätä kampanjaa varten valmistettuja, eikä niitä saa mistään muualta. Ne ovat kokonaan kotimaista tuotantoa.

Lahjoittaessasi lapsille puuhapaketteja, voit tietenkin itse päättää mihin kohteeseen ja kuinka monelle lapselle puuhakassit, lorupussit, palapelit, askartelusalkut, puuhakirjat ja/tai satukirjat lähetetään. Toimitamme ostamanne tuotteet valittuun kohteeseen, jossa ne jaetaan lapsille ikiomiksi. Osallistuminen on aina kertaluonteinen. Tuotteita on mahdollista ostaa myös itselle.

Puuhakampanja käynnistyi keväällä 2011 ja 06/2019 mennessä jo yli 84 000 lasta on saanut oman puuhapakettinsa.